cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Anders Bagge gav mig ett får

Jag har nästan lite dåligt samvete för att jag inte bloggar en massa om graviditeten men just nu mår jag så himla bra. Vi går liksom mest och njuter av tillvaron.

Oron har lagt sig, jag mår fysiskt väldigt bra och jag känner mig väldigt balanserad. Så, jag är ledsen, men jag har inte en massa spännande gravidsaker att komma med just nu. Idag tänkte jag istället bjuda på något som jag aldrig gjort förut.

Så här under juletid när man har väldigt mycket ledig tid, vilket jag nästan glömt bort hur man ska hantera, fick jag ett litet nostalgiryck och tittade tillbaka på gamla bilder. Hittade en massa kul från både det ena och det andra. Idag tänkte jag dela med mig lite av alla knasigheter som händer, och som ni aldrig får se, under Let’s Dance-säsongen.

Jag har ju varit med i ca 10 år så jag har mycket snaskigt att komma med. Det händer nämligen ganska mycket bakom kulisserna som aldrig når dagsljus. Dock så tänker jag hålla det rumsrent. Många av saker stannar lämpligast i skuggorna. Haha! 🙂

Det här inlägget skulle kunna bli hur långt som helst så jag kommer dela upp det på fler tillfällen/inlägg. Det är med andra ord en typiskt bra sak att ha i bakfickan när jag inte har nått annat att komma med här på bloggen. Idag börjar jag med att kort berätta om tre av mina olika danspartners.

Jag börja med den kanske roligaste och mest märkliga händelsen.

När jag dansade med Anders Bagge så blev han under ett träningspass tvungen att ta en snabb paus för att springa iväg och köpa snus. Tillbaka kom han med detta… Ett får!IMG_6508“Här får du ett får Cissi!” Behöver jag säga att jag blev minst sagt lite paff?! Vad tusan gör man om man får ett får? Jag tackade så klart nej till hans gåva. Haha!

Jag vet fortfarande inte än idag var tusan fåret kom ifrån, och jag har inte heller någon aning om vart ha gjorde av det. Men, eftersom jag vet att Anders är en av de största djurvännerna jag känner så är jag helt 100% säker på att fåret hamnade i goda händer.165234_10150121570546327_4665895_n

Jag måste säga att när det kommer till roliga historier är det svårt att bräcka fåret men en annan sak som jag skrattade gott åt var när jag och Marko skulle dansa samba.

Vad ni bör veta är att de allra flesta som är med i Let’s Dance solduschar (spraytan) minst en gång i veckan. Eller ja, det är tjejerna och Tobias Bader som gör det.

Inför min och Markos samba ville han få lite feeling och tänkte att samba är Braslien och åker man dig så blir man brun. Så, sagt och gjort hoppade han in i solduschen.IMG_6507Bilden ovan är en förväntansfull Marko precis innan han klev in i duschen.

Jag har tyvärr ingen bild som togs direkt efteråt men när han kom ut skrattade alla gott. Han såg ut som en morot som nyss dragits upp från trädgårdslandet. Det var kanske tack vare den solduschen som vi lyckades gå vidare och till slut vann jag min tredje sko. 😊976402_10151659724031327_1908058654_oNu när jag berättar om mina år i Let’s Dance så kan jag såklart inte låta bli att nämna min extrapappa och bästa kompis Steffo. Världens bästa Steffo. Han kommer dessutom bli vårt barns gudmorfar (vi vet inte ens om det finns nått sånt…om inte så har vi precis uppfunnit det).

Nu ska jag var helt ärlig, när jag först träffade och började dansa med honom var han en bångstyrig och tjurig gubbe som inte alls var van vid att någon annan (jag) bestämde över honom. Men han insåg väldigt snabbt att dans var ett område som han inte behärskade och att jag visste vad jag snackade om. Så, det tog inte lång tid tills han la sig platt och följde minsta lilla vink. Hans son Max sa en gång till mig att det var första gången han sett sin pappa ha en chef som han lyssnade på. Kan man få ett bättre betyg?11081209_10153131759216327_4762599861294077510_nDen här bilden togs när vi spelade in ett av alla klipp som sänds under programmet.

Under säsongen ihop med Steffo fick jag ett brev av honom. Det var ett av dom finaste breven jag någonsin fått och jag börjar böla varje gång gång plockar fram och läser det. För att visa hur fantastiskt fin och omtänksam han är skulle jag vilja dela med mig av innehållet men det var så personligt så det kommer för alltid stanna mellan oss.

Strax efter att säsongen jag dansade med Steffo var slut fick jag en penna av honom. Det kanske inte är så märkvärdigt att få en penna men om man känner Steffo så förstår man att det inte var vilken penna som helst. Inte nog med att det var en väldigt fin penna, det var också en symbol. Jag fick pennan tillsammans med orden “Med den här pennan ska du skriva en bok som innehåller alla dina tankar du har i ditt huvud.” Jag funderade ganska länge på vad han egentligen menade. Efter ett litet tag förstod jag…

Jag, en ung liten ensam tjej, som lyckas få starka manliga profiler och personligheter att släppa guarden och följa min minsta lilla vink. Med andra ord, mitt ledarskap.

Jag går fortfarande och tänker att jag ska skriva den där boken. Det är ju en jättebra idé. Men var tusan börjar jag? Och vad är det egentligen jag gör? Jag vet det knappt själv. Jag är ju bara lilla jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats