cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Äntligt dags för premiären av Let’s Dance

Då var det dags för premiären av årets upplaga av Let’s Dance.

Som jag skrivit om tidigare så känns det såklart lite konstigt att inte vara med. Jag har dock inte lyckats hålla mig helt borta. Jag umgås ju med några av dansarna privat så jag blir ständigt uppdaterad om vad som händer och jag har varit och tittat lite när de tränar.Måste erkänna att jag har lite kluvna känslor. Dels så vet jag ju hur fantastiskt roligt det är, trots allt slit. De flesta som är med lägger ner enormt mycket tid på träning men mycket hur mycket det blir beror ju såklart på “kändisens” ambition och inställning, och även proffsdansarens engagemang. Vissa tränar mer än andra. Av erfarenhet vet jag att det är väldigt hård träning som gäller om man vill gå hela vägen. Jag har ju trots allt fem finalplatser och fyra vinster på tio försök så det känns som att jag i alla fall borde veta lite om vad om krävs. 😉 :p

Samtidigt som jag saknar det och tycker att det är lite tråkigt att stå bredvid i år så är det ju av en fantastisk och självvald anledning som jag inte är med. Och, den anledningen gör mig såklart överlycklig.

Jag kommer givetvis ta med mig Freddan och vara på plats för att se premiären live i studion.Ska bli så kul och spännande. Kommer ni titta? Vem tror ni att ni kommer ha som favorit? Jag vet i alla fall vem jag tror kommer ta hem skon i år. Men, det håller jag för mig själv. :p

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats