cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Asien över jul/nyår

Här om dagen berättade jag att Lilleman kommer bli en berest man och att vi planerat lite för sommarens och höstens utlandsresor (både jobb och semestrar). Jag fick tydligen blodad tand så när jag vaknade igår kände jag ett ett enormt sug efter värmen. Börja då kolla på resor redan nu för jul/nyår. Både jag och Freddan gillar Sydostasien så jag började kika efter bra ställen där.

Jag har varit där ett par gånger och Freddan har varit där massor med gånger, framför allt på Bali. Jag har aldrig varit just på Bali men efter vad han berättat och visat så skulle jag supergärna åka dit. Dock så berättade han, och också vad jag läste mig till, att dec/jan inte är  den bästa tiden att åka dit då det är regnperiod då. Tror man måste hålla sig lite längre väster ut. Typ Sri Lanka, Vietnam och Thailand.

Droppade idén för Freddan och han nappade direkt så nu verkar det som att vi bestämt att så fort knodden är ute och vi ser att allt (förhoppningsvis) gått bra så bokar vi nått. Vi blev så sugna på Asien så vi åkte in till stan för att äta lunch på East. 🙂 Har ni några favoriter att tipsa om? Freddan ser gärna att det ska gå att surfa (vågsurfa) men det är inget krav. Vi kommer ju ha knodden med oss så det blir nog lite mer stilla och lugnt än vad det annars brukar blir. Med andra ord, det bör vara ett bra hotell och hotellområde då jag gissar att vi kommer spendera en hel del tid där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Vad härligt med resor! Prata med bvc om var ni tänker resa sen när bebisen kommit. Det finns bättre/sämre ställen att åka till beroende på hur gammal bebisen är och hur mkt hon/han har hunnit vaccinerats.

stats