cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Baby Shower x2

Vilken helg!

Som jag skrev igår så hade vi baby shower för en kompis i lördags. Vad jag inte hade någon som helst aning om var att tjejerna även hade planerat en baby shower för mig. Så, igår (söndags) trodde jag att jag skulle vara barnvakt åt min kompis Jeanettes lilla söta Edvin men icke sa Nicke.Alla, inklusive Freddan, hade lyckats hålla det hemligt för mig i flera veckor och jag anade absolut ingenting. Jag blev SÅÅÅ förvånad och överraskad när jag klev in över tröskeln hemma hos Jeanette. Ni som följer mig på Instagram såg säkert på min Instastory när de fångade mig på film när jag klev in över tröskeln.Tusen tack brudar för en superhärlig babyshower! Perfekt och precis lagom av allt. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats