cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Barnvakt – helt slut

Igår fick jag hänga med lilla Edvin igen. Jeanette och Gunde slängde in ett extra träningspass inför för fredag så jag hoppade in som barnvakt.Som vanligt är han jättemysig och enkel att ha att göra med om än att han var väldigt mammig igår. Han har nämligen varit på semester en vecka utan Jeanette så han vill såklart vara med mamma. Så, att hänga inne i studion där Jeanette och Gunde var fanns inte med på kartan. Det blev inte lugn och ro för någon av oss så Edvin och jag lekte ute i allrummet där det som tur var finns många saker att titta på för honom. Bland annat så var vi inne hos “kostym” där alla danskläderna finns. Det var något som uppskattades, mycket glitter och starka färger.

Även om det var superkul och mysigt så var jag efter 2,5 timmar helt slut. Även om det bara är ca 15 minuter med bil hem från studion så somnade jag nästan i bilen när Jeanette skjutsade hem mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats