cissiochfreddan

Cissi och Freddan

BB-val och frissan

Det här med val av BB var ju ingen lätt sak. Tusen och åter tusen tack för alla era kommentarer, både här, på instagram och via mail,  Vi har såklart läst precis allt ni skrivit och tagit med era upplevelser och berättelser i bedömningen. Vi har även pratat med vänner och bekanta som har erfarenheter från så väl Danderyd som BB Sthlm.

Det var himla svårt att bestämma sig då alla pratar så bra om båda ställen. Vi tror att det egentligen inte spelar så stor roll då båda verkar jättebra. Efter att ha velat fram och tillbaka flera gånger om så har vi bestämt oss, Förstahandsvalet har landat på BB Stockholm. Det var nog det där med miljön som blev avgörande då jag helst slipper undan sjukhusmiljö om jag kan. Jag är som sagt helt övertygad om att det egentligen inte spelar så stor roll. Alla har ju pratat så gott om båda alternativen. Skulle det visa sig att det är fullt på båda så får vi ta oss en ny funderar.

Från det till nått helt annat…

Igår var jag faktiskt lite ledig och tänkte att jag skulle njuta av att få bli tillpiffad hos frissan. Jag kanske inte ser så där superglad ut på den här bilden men det har en förklaring…IMG_6347Jag har ju berättat om att jag mått så fantastiskt bra den senaste tiden. Det sprack idag. Det är tur att jag känner min frisör sen många år. Jag har nämligen gått hos henne sen jag flyttade till Stockholm år 2000.  Mitt under pågående färgning så kom det som en blixt från klarblå himmel. Gravidspyan var ett faktum. Som tur var hann jag in på toaletten. Hade varit lite jobbigt och pinsamt om jag lagt den på min frisör. Men, nu mår jag bra igen. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Lindevall

    Håller tummarna för att ni får plats på BB Stockholm för ni kommer inte bli missnöjda. Ett tips är att följa deras Instagramkonto. Där lägger de då och då upp bilder på personalen och även på lokalerna.

stats