cissiochfreddan

Cissi och Freddan

En jobb(ig) dag

Idag blev det en riktigt sen uppdatering här på bloggen. Vi har båda haft fullt upp idag (om man nu får räkna in Freddans OS-tittande i “fullt upp”. Han hävdar i alla fall det. Haha!).

Hur som helst så har vi fått önskemål om en “frågestund” här på bloggen så imorgon tänkte vi att ni får bombardera oss med frågor. Det kan handla om precis vad som helst så är det nått du undrar så är det bara att fråga, oavsett vad det är. 🙂

Idag har det var en ganska dålig dag. Jag har haft jätteont i magen. Det har spänt som tusan och han har gjort handvolter och hjulningar där inne nästan hela dagen. Det var ganska dålig tajming eftersom att jag har haft en hel del jobb inbokat.

Jag började morgonen med en fika och lite jobbprat med min danskollega Kristjan Lootus som även han tar ett sabbatsår från Let’s Dance.Han har dock ingen gravidmage att skylla på. 🙂

Efter vårt möte begav jag mig till en av de dansstudios jag brukar vara i. Där väntade ett par privatlektioner och jag kan säga att det var riktigt jobbigt idag eftersom att magen värkte så. Men, det var bara att plocka på sig sitt game face och se glad ut ändå.

Efter det var det dags för ett lunchmöte innan jag faktiskt tog lite tid för mig själv. Eller ja, tid för mig själv är kanske fel ordval men jag gick och blev lite ompysslad och fixade bland annat naglarna.16129812_10154760898521327_42297587_o16121708_10154760898636327_1930174004_oSka gigga (showa och undervisa) tillsammans med David Watson imorgon och på torsdag så då måste man ju vara fin. 🙂

Hur som helst, glöm inte morgondagens frågestund.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats