cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Fattar ni?! Jag har blivit pappa!

God morgon!

Här sitter jag, den enda i familjen som är vaken. Sitter i soffan med en kopp kaffe på bordet. Jag tittar och lyssnar på de mysiga ljuden som kommer från vaggan. Nybliven och nyvaken pappa. Jag smakar på orden. “Nybliven pappa.” Jag har liksom blivit pappa! Fattar ni?!? Jag tror knappt jag själv förstår. Orden smakar så fantastiskt bra.Jag hade en bild och förställning av hur det skulle kännas att bli pappa. Tänkte att det skulle vara stort. Det var det inte. Det är JÄTTESTORT. Det är i särklass det absolut största jag varit med om och jag kan inte föreställa mig någonting som kan bräcka det här. Någonsin.

Kärleken jag känner för både mitt barn och Cissi, min familj, är större än någonting annat. Just nu klarar jag inte av att sätta ord på det.

Vi har så mycket att berätta att vi inte vet i vilken ände vi ska börja. Så ja, det får bli en trevande start om absolut ingenting. Vi kommer under veckan berätta om allt (nästan) kring förlossningen, vår första barnvagnspromenad, med mera. Vi tänker oss också att han ska få sig en ordentlig presentation. Hittills har ni ju bara fått skymta honom. Han har ett namn också. Men, det har hittills bara varit ett arbetsnamn. Vi har faktiskt ändrat oss en gång sen han kom ut. Det namn vi först tänkte oss kändes inte alls rätt när vi såg honom.

Vi, eller ja… Cissi och lillkorven, har precis haft sin första sömnlösa natt tillsammans, Fram till i natt har vi haft det oförskämt bra. En av dem (inte Cissi) ville äta precis hela tiden och det var först vid kl 06.30 som han blev nöjd. Om några timmar kommer Cissi vakna och jag vet att hon trots en jobbig natt kommer stiga upp med ett leende på läpparna. Det gör hon alltid.

Trots en lång natt följt av en kall och regnig 1:a maj-morgon som förr skulle ha lämnat mycket att önska är jag helt säker på att även den här dagen kommer bli en fantastik dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh visst är det den bästaste underbaraste känslan. Blev själv mamma förra året och det kommer fortfarande stunder när man är så lycklig och knappt förstår att man blivit mamma. Stort grattis till er och till det finaste man kan få uppleva. Kram.

  2. Ann

    Åh så fiiiint skrivet❤❤ så ska en riktigt bra pappa låta. Stolt och glad för sin familj❤Lycka till med lillen. (Filip är ett riktigt fint kill namn) hihi

stats