cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Favorit i repris

Hej allesammans och tusen tack för att ni är så fantastiska och delar med er av era erfarenheter. Stort tack!

För oss som inte har någon som helst erfarenhet är det guld värt att få höra från er som faktiskt upplevt de saker vi funderar på. Och på tal om att fundera… Efter att ha läst alla era kommentarer tror vi att vi vet vad vi vill. Vi återkommer om det när vi vet om vi får det vi som står högst upp på listan eller inte. Skulle vi inte få det är vi ändå övertygade om att alternativ 2 också blir jättebra.

Idag går vi in i vecka 20. Det tänkte jag fira med att hålla i mitt alldeles egna tränings- och dansevent. 🙂

Ska bli spännande att se vad magen och resten av kroppen säger om att hålla i fyra dansklasser där jag själv också håller igång hela tiden, plus att jag ska hålla i ett föredrag. En del tycker att jag är knäpp som gör det här som gravid i vecka 20 men det är så galet kul och ger mig så mycket. Jag är 100% säker på att både jag och lillkillen i magen kommer må gott av detta. Att träna och röra på sig är ju en av de största tjänsterna du kan göra för både dig själv och ditt barn.

Det är en favorit i repris och nu är det 3:e gången som jag och Freddan arrangerar det här eventet som vi kallar för Mood Booster Day. Det är precis vad namnet säger. En humör-höjar-dag. 😀 img_2647.jpg

Fokus ligger på rörelseglädje. Att prestera fantastisk dans eller magiska yogapositioner har ingenting alls med dagen att göra. Det här är en dag för alla som gillar att röra på sig, oavsett om du kan dansa eller inte. Vi har egentligen endast ett mål och det är att alla deltagare ska gå därifrån med ett leende på läpparna, vara på bättre humör när de går än när de kom och känna sig allmänt lyckliga.IMG_6137 Hittills hävdar deltagarna från tidigare gånger att vi lyckats till 100%. Vi hoppas såklart att vi lyckas imorgon igen.img_1548.jpgimg_0633.jpg

Nytt för den här gången är att jag inte kommer vara själv om att stå framme på scenen och hålla i alla danspass. Den här gången kommer jag ju ha sällskap av vår lilla skrutt där inne i magen.

Vare sig om lillkillen där inne gillar att dansa eller inte så har han inga val. Han kommer får hänga med på disco, jive, salsa och Bollywood. Jag hoppas verkligen att han inte protesterar allt för mycket för jag har ingen back up-plan för det. Är ju inte direkt som så att Freddan studsar upp och river av en 45 minuters salsa inför 70-talet träningsglada tjejer. Haha! 🙂

Kommer uppdatera mitt instagram löpande under dagen så ni får se hur det går och hur fantastiskt kul vi har.

Håll tummarna för att magen och jag klarar av det.

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. cissiochfreddan
      cissiochfreddan

      Stina – Haha! Har än så länge klarat mig från att behöva hoppa in och tur är väl det. Är nämligen högst osäker på om de skulle uppskatta ett ballongdanspass. 🎈😂🙈 //Freddan

stats