cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Gravidkläder, hjälp tack!

Nu behöver jag er hjälp igen.

Igår skrev Freddan om att jag redan börjat boa. Idag handlar det om shopping till mig själv. Jag kommer liksom inte riktigt i mina vanliga byxor längre. Känns som att alla kroppsdelar har blivit större.

Så, jag går rakt på sak. Var shoppar jag bäst gravidkläder och var har de störst utbud? Det ska helst vara en fysisk butik så jag faktiskt kan prova kläderna innan jag köper dem. Tycker det är så jobbigt att hålla på att skicka tillbaka med paket och sånt om man köpt online och kläderna inte passade.

Köpte dessa jeans igår på H&M. Måste säga att jag blev förvånad över hur lite det fanns att välja på. Urvalet var minst sagt begränsat.IMG_3858 Jag älskar ju kläder och vill kunna klä mig fint även fast jag börjar få mage.IMG_3860Så, var rekommenderar ni att jag ska gå? Jag vill ha kläder för både vardag och fest.

Bombardera gärna kommentarsfältet. Jag behöver alla tips jag kan få. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em

  Ligger några veckor före (v22) och hade samma funderingar, speciellt den fasen då magen börjat växa men ännu inte fyller ut mammakläder. Har gått över till att mest använda klänningar med mamma-leggings/tights (100 den minst och H&M har tex ett par leggings med fleece passande till vinterväder). Hittade ett par klänningar på indiska som har skönt material och mycket stretch, och där fanns många färger, mönster och modeller. Sedan hade jag ett par klänningar från Desigual och några vida skjortor/blusar (blandade butiker) i garderoben som också fungerat bra än så länge. Så beroende på typ av plagg finns det lite att hitta på de vanliga avdelningarna också! 🙂

 2. Åsa

  BOOB har bra kläder som funkar både till gravida men även efter då det även går att amma i dem om man vill. Så kul att ni delar med er av er resa! Ha det fint! Kram

 3. J

  vill slå ett slag för rådande loosefit mode… köpte byxor med resår i midjan och skönt, löst material, 1-2 stl över min normala. Samma med lösa linnen, blusar och kavajer/tunikor.Föder vilken dag som helst och de fubkar fortfarande! Vill även rekommendera h&ms gravidlinnen, perfekta att växa i och ger skönt stöd för byst/mage/ navel som plötsligt putar ut!

 4. Mamalogy

  Hej Cissi!
  Vi fick syn på ditt instagraminlägg (så vi skrev där också 😁) och tänkte att du kanske skulle vilja se vårt utbud!
  Vi har ett härligt utbud av både gravidkläder och amningskläder. Just nu har vi ju dessutom Black Friday erbjudande 😍

 5. Miss Y

  Jag kan rekommendera Asos som många har nämnt tidigare och Seraphine (lite dyrt men har mycket fint, klänningar och dylikt! Zalando har även en del mammakläder om man söker på ”mamma” . Även Mammalicious. Alla är tyvärr nätbutiker, svårare med fysisk butik, då är det väl främst HM som gäller!

 6. Åsa

  HM har de bästa gravidbyxorna! Funkade super till min tvillingmage in i det sista! Övriga kläder, så som klänningar, toppar och goa tröjor kan jag rekommendera ASOS! 👌🏻

 7. Cecilia

  Jag köpte jeans på hm, strumpbyxor på Lindex. Sen köpte jag klänningar och tröjor på ” vanliga” avdelningarna i sköna stretchmaterial på hm och Cubus. Tycker annars många gravidkläder är lite tantiga och mkt randigt på tvären.

 8. Åsa

  När jag var gravid för 9 resp 6 år sedan så köpte jag en resår, ser ut som på dina gravidjeans fast den var lös så man kunde sätta den över vanliga jeans/byxor och hoppa över att knäppa knappen, satt uppe ändå. Köpte den på nätet men finns säkerligen på barnaffärer. Vet att hm hade då på den tiden (låter som jag fick barn på stenåldern😊) men vet inte hur det ser ut idag. Lycka till i bebisdjungeln med allt man ska inhandla! 😊

 9. Terese

  Köp strumpbyxor (gravid) av bra kvalité, lite tjockare, Jag tror att jag hittade på Åhléns eller Lindex, bodde i strumpbyxor/leggings och koftor/tunikor.
  Cubus brottarlinnen (de långa) är kanon och dom kommer du kunna ha hela graviditeten.
  Tyvärr så är utbudet väldigt litet i butik, så jag satsade som sagt på svarta strumpbyxor och leggings och något roligt på överkroppen, där är utbudet större eftersom det går att köpa stretch och större/vidare kläder.

 10. Caisa

  Åh tyckte verkligen att det var så himla svårt att hitta fina gravidkläder i butik – om det ens fanns några i butik. 🙈Asos blev min favoritsida, mycket fint både till fest och till vardags. Fördelen var att det är fri frakt och retur, men online som sagt. Tyckte många av byxorna (speciellt hms) hasade ner lite hela tiden så man fick gå och dra upp dem. Mitt knep var då att se till att köpa byxor med remmar för skärp och använda det☺️ Bodde i dessa under min graviditet: http://www.hm.com/se/s/0AB9UP

  Lycka till i klädletandet❣️

 11. Trav-Jessica

  Jag har köpt dom flesta av kläderna på hm då jag tycker att dom är bäst. Deras bomulls leggings är guld värda! 💕

 12. Jessica

  Jag använde mycket tights och treggings, Köpte nån storlek större på de utan knäppning och satte de bak-och-fram…=mer plats för magen! 💕 Lycka till!

 13. Lina Radell

  Ja, utbudet är verkligen begränsat! Mina vardagskläder har jag hittat på ASOS.
  Vad det gäller träningskläder fanns det inget under min första graviditet för 3,5år sen. Så jag drog igång http://www.trainingforpregnant.com
  Tanken är att kvaliteten ska vara grym och att alla överdelar ska ha snygga detaljer så man ska få känna sig fin under graviditeten.
  Det tycker jag är viktigt❤️
  Tack för härligt Instagram och bra blogg!!👏🏼

 14. V.19

  Så kul att följa dig när man är i samma fas, jag gick in i vecka 19 igår, så vi kommer ha bäbis typ samtidigt 🙂

  Jag började använda gravidbyxor i vecka 15, så skönt och släppa ut magen helt i en mudd. Jag har köpt byxor på HM, verkar som att de har mest, men tyvärr inte så mycket i butik. Jag har precis beställt hem en vintergravidjacka från mamalicious, men fick beställa hem två strl, då man vill prova innan så magen får plats, hehe.

  Det är mysigt att boa och jag tänker att det är fullt normalt…och mysigt!

 15. Susanne W

  Det ska finnas en affär i city som heter Mamastore sen tänkte jag Lindex. Men sen finns de ju mest online. Hoppas du hittar en bra affär 💕

 16. Madeleine

  Jag skulle precis skriva HM men dom har så begränsat i butiken men mycket bra rabatter och kläder på nätet. en butik som jag hittat är Bon Prix på nätet dock men dom har stort utbud av varierande kläder för vardag och fest.

stats