cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Gud vad jag skäms

Hallojsan och tjo på er!

Visst är det en fantastiskt dag?! November, grått, kallt och blött… Vem tusan bryr sig? Det handlar väl ändå om inställningen? 🙂18554334_10155116175801327_1344589001_n(gammal arkivbild)

Ok. Jag erkänner. Jag tycker de senaste dagarnas väder varit kasst och tråkigt som tusan. Jag har varit ledig ett par dagar och hade mer än gärna haft fina soliga höstdagar för sköna promenader. Men icke!

Grått, kallt och spöregn här ute på “ö’n”. Men jag försöker i alla fall hålla skenet uppe. Finns ju så många andra roliga saker man kan fokusera på istället för vädret. 🙂

T.ex. så har vi fått hem en första liten laddning av saker till barnrummet (inte sponsrad bild, vi har köpt det själva från olika butiker).IMG_3944Vi kanske är lite tidigt ute men herregud vad kul det är. 🙂 När vi tittat runt på inredning så finns det ju hur mycket fint som helst! Så fort vi hunnit fixa till en grund (läs “tömt och fräschat till”) i det blivande barnrummet så återkommer vi med bilder så ni får se vad vi har att jobba med.

Det är ett ganska stort rum så vi kommer få plats med massor med fina saker till vår lilla skrutt. Frågan är bara var tusan vi ska hitta allt fint vi önskar? Är ju en enrom skillnad jämfört med vilken typ av inredning vi tittat på tidigare. Så har ni några tips på sajter och butiker där vi hittar fina saker till barnrummet är ni mer än välkomna att skriva i kommentarsfältet (skriv också om det är några ställen vi bör undvika).

 

Och just ja, höll på att glömma. Nästan så jag önskar att jag glömt. Eller rättare sagt så var det ju exakt det jag gjorde…

Med tanke på Freddans inlägg igår – HJÄLP vad pinsamt! Jag skäms verkligen. Han gör ju alltid allt för mig och så glömmer jag en så himla enkel grej. SÅ pinsamt och dåligt av mig. Måste verkligen gottgöra honom på nått sätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Stort Grattis till dig och Fredrik att ni väntar bebis☺Jag själv har inte barn idag men hoppas att jag en dag får lyckan att bli mamma. Däremot har jag två små inom familjen så jag är med på ett hörn i bebisbubblan ändå. Mitt tips till er är att kolla in lillahjärtat. Där har dem jättefina saker till bebisar. Ett annat tips är att ni kollar in bablarna för det älskar alla små just nu.

    Lycka till med graviditeten , så roligt att följa er båda två 💕

stats