cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Jag mår fantastiskt

Som jag nämnde i söndags, nu är vi inne i vecka 19. 19+3 för att vara exakt.

Som jag också skrev så har jag mått väldigt bra. Jag mår till och med fantastiskt. Många tror att jag kanske är värsta träningstjejen bara för att jag är dansproffs, men om hela sanningen ska fram så har jag sen senaste Let’s Dance bara tränat i samband med jobb. Jag har inte besökt gymmet en enda gång, fram till igår. Det är väldigt olikt mig då jag alltid tränat regelbundet.

Har som sagt mått superbra och blivit full av energi så igår morse när jag vaknade fanns äntligen träningslusten där igen. Blev dock bara ett lättare styrkepass. Känner att jag behöver prata lite mer med Freddan om vilka övningar jag bör och eller inte bör göra. Freddan är nämligen väldigt bra på sånt. När han bodde i Australien utbildade han sig till PT. Han lever dock inte som han lär, men vem tusan gör det? Haha! 🙂 IMG_3920Nu har jag bläddrat lite mer i dom där böckerna jag köpte och fick hem. Dom är ju superbra!

Så, hur står det egentligen till där inne i magen när man är i vecka 19? Jo, enligt böckerna och den app vi använder är nu vår lilla skrutt ca 22 cm lång och väger 225 gram i början av veckan och 280 i slutet av veckan.IMG_3922

Man kan också läsa saker om vad som händer mentalt med de blivande föräldrarna. En väldigt intressant sak handlar om hur den blivande pappan ofta reagerar och blir bemött. Han kan nog lätt bli ganska bortglömd. Eller ja, helt ärligt, jag erkänner… I söndags när vi skulle fira vår bröllopsdag var jag så uppe i mig själv och vår kommande lilla kille att jag helt glömde bort att ge Freddan hans bröllopsdagspresent. Jag kom på det först igår morse när han gav mig en liten pik. Så sjukt pinsamt och klantigt av mig.

Imorgon kommer han berätta mer om att bli bortglömd. Nu vet jag inte än vad han kommer skriva men jag tror det är viktigt för oss tjejer att förstå att även våra partners också går igenom en graviditet, även om det inte är fysiskt.

Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. P

  Hej!
  Jag funderar på att köpa en av böckerna som du köpt. Kan du rekommendera någon över den andra?
  Tack på förhand!
  /P

  1. cissiochfreddan
   cissiochfreddan

   Hej P! Om du bara ska köpa en av dem skulle jag nog välja den som Norstedts ligger bakom. Det är den till höger på bilden i inlägget om Boktips. Kram!

 2. Louise

  Vad skönt att du mår bra. Med mitt första barn tränade jag till 8:e månaden. Man brukar få någon extra energi i mitten. Nu är jag i v37 vill träna men har inte haft orken med en 3 åring här hemma. Vila så mycket du kan. Lycka till med allt😊

stats