cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Magen v.19

Go´förmiddag!

Idag kom blogginlägget lite senare än vanligt. Det är nämligen inte vilken dag som helst. Det är vår första bröllopsdag idag så vi har unnat oss en rejäl sovmorgon.

Freddan var tydligen uppe lite tidigare än jag för när jag vaknade och gick upp så kom jag ut till det här. Frukost och en MYCKET intressant och spännande påse. Han är inte så tokig den där Fredrik. 🙂IMG_3900Vad som var i påsen och hur vi firar idag blir nått för morgondagens blogginlägg. Idag blir det istället en uppdatering på magen.

Nu känns det som att det händer grejer med magen. Kanske inte syns så mycket jämfört med förra veckan, men det känns. Framför allt så känns det att han börjat röra på sig där inne. Inte direkt några tydliga sparkar eller så. Är lite svårt att beskriva känslan men det är definitivt rörelser jag känner.

Jag vet inte om jag inbillar mig eller inte men det känns som att magen är större på kvällarna än på mornarna. Här är från morgonen idagIMG_3899.

Bilderna nedan, uppifrån och ned, är från vecka 16, 17 och 18.
IMG_3690IMG_3769magenv18Annars mår jag riktigt bra nu. Illamåendet är helt borta, känner inte heller nån trötthet och kors i taket men jag har faktiskt inte oroat mig för någonting på hela veckan.

Jag har med andra ord haft en jättebra vecka. Hoppas att både ni och jag får en lika bra kommande vecka.

Nu tror jag att jag ska unna mig lite mer frukost och bara slappa i soffan en stund innan vi sparkar igång dagen på riktigt.

Ha en toppendag allesammans. KRAM!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Haha min mage är oxå helt klart större på kvällarna! Här om dan var vi ute och käkade middag och firade vår 5års dag och jag var sugen på allt så när jag kom hem på kvällen såg jag ut att vara i v35 istället för v25 som jag faktiskt är i 😂🙈

  2. Maja

    Min mage är definitivt större på kvällarna 🙂 och den är nog större än din också men det beror nog på att jag hade lite hull på magen innan 🙂 jag är också i v 19 och känner av dova rörelser i magen, men det är svårt att veta om det är bebisen eller tarmarna som rör sig! Haha!

stats