cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Magen v.24

Vi börjar sista dagen av året med en uppdatering av magen.

Nu är han ca 30 cm lång och väger i början av veckan strax under 700 gram och i slutet av veckan nästan 800 gram. Han rör på sig en hel del och nu känns sparkarna tydligt även för Freddan när han lägger handen på magen. Jag vet att jag sagt det förr, och jag lär säga det fler gånger… Det här är så himla häftigt! 🙂IMG_4165Från det till nått annat… Idag är det ju som bekant nyårsafton. Vad har ni för planer?

Vi ska hem till mina kompis Jeanette och hennes familj. Blir ytterligare några fler kompisar som kommer med, bl.a. Elisabeth Novotny och hennes kille. Så, med tre proffsdansare från Let’s Dance på plats finns det risk för att vi kommer tvinga upp våra män på en liten sväng om – till deras förtret. Det är nämligen ingen av dom som är nått stort fan av att dansa. 🙂

På julafton insåg jag att jag inte längre kommer i några finkläder vilket ställer till det lite för mig. Jag har fått panikbeställa några mammaklänningar från nätet och jag hade sån tur att de kunde leverera dem till mig innan kvällen idag. Problemet är bara att det inte lämnar nått utrymme för att byta eller skaffa nått annat om de inte passar. Så, håll tummarna för i alla fall en av dem sitter bra. :p

Hur som helst så önskar vi er alla ett fantastisk kväll och ett riktigt gott nytt år.

KRAM!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats