cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Magen v.31

Igår hade det gått 31 hela veckor. Tiden går nästan läskigt fort, vilket i och för sig är ganska bra.. Jag är som jag kanske redan sagt ganska trött på magen, och värre lär det bli. Lillskrutten växer och växer vilket betyder att även man växer.Gårdagens lilla incident när jag svimmade visar att det inte bara är magen jag inte kan ligga på. Nu kan jag inte heller ligga på rygg. Så, nu blir det två månader i sidoläge, och då ska man tydligen helst ligga på vänster sida. Kommer blir rätt så drygt.

Hur som helst, efter att jag återhämtade mig igår så har jag mått prima och vi var på en fantastiskt härlig och mysig middag igår kväll.

Hoppas ni alla har en mysig söndag.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ela

    Jättehärligt att få följa er på denna resa! Ett tips för att kunna ligga på rygg utan att svimma är att lägga en kudde under hö sida så att du lutar lite åt vänster. Detta tar bort trycket på blodkärlen och vipps kan du ligga på rygg, iaf nästan rygg, utan problem 🙂

  2. L

    Avundsjuk!!!….Hade det inte varit för magen skulle man inte tro att du var gravid. Hur lite (vänligt och avundsjukt) har du gått upp?
    Själv var jag som en !!!! varje gång jag var gravid.

stats