cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Mors dag och superskön helg

Vilken skön helg vi haft!

På förmiddagen i lördags hängde vi på Gåshagas lilla badholme som bara ligger ett stenkast från vårt hem. Hugo parkerades sovandes i skuggan och jag och Freddan halvslumrade i solen. Så himla skönt.

Efter det åkte vi in till stan allihopa. Jag för att stilla mitt dansbegär och Freddan och Hugo tog sig en promenad.På kvällen kom Jeanette och Edvin över på middag. Hade supermysig på vår balkong.Igår hade vi hela härliga familjen Watson på besök.Både David och Malin hade ledigt från Let’s Dance och vi hade en supermysig dag som började med att vi sparkade igång grillen för att fixa lite lunch.Grabbarna var minst sagt badsugna så efter lunchen gick vi ner till vår lilla holme. Eller ja, om hela sanningen ska fram så var det bara David och Malins grabbar som badade. Vi vuxna tyckte det var alldeles för kallt i vattnet.

Gissar att jag inte behöver säga att det blev lite Let’s Dance-snack? Fast inte så mycket som man kan tro. Vi har ju faktiskt andra intressen och saker att prata om också. 😊

Både David och Malin har ju precis som jag varit med en massa gånger, om än att David inte varit med som proffsdansare så många gånger. Förra året fick Malin äntligen utdelning för allt slit och vann tillsammans med Jesper Blomqvist. David däremot, han är en av dem som sliter mest i det tysta. Han gör bland annat alla fantastiska koreografier till våra öppningsnummer, den dansen som vi proffsdansare alltid gör precis i början av varje program.

Hugo då? Jo han var precis som vanligt. Hur cool som helst och sov mest hela tiden. De gånger han var vaken låg han mest och såg allmänt nöjd ut.Och nej, Freddan hade inte glömt bort min livs första Mors dag. Han försvann iväg en sväng på morgonen och kom tillbaka med ett stort knippe jättefina rosor. ❤️ Kändes såklart jättehäftigt. Mors dag liksom. Har ibland nästan svårt att fatta att jag också är mamma. Det värsta är att nu när Freddan kom ihåg det så måste jag komma ihåg Fars dag. Det är ju först i november så det är ju massor med tid att glömma bort det på. Tar emot att erkänna det men jag är faktiskt ganska dålig på att komma ihåg sånna saker. Jag får nog lägga in en påminnelse i mobilen. 😋

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina Palm

    Att David kom 2:a första säsongen är det nog inte så många som minns längre tyvärr. Och jag missar dessvärre nästan alltid öppningsnumren. Och Malin, jag var så glad att hon fick Jesper till sist, jag kände på mig att de skulle gå långt.

stats