cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Ni hade rätt

Återigen, tusen tack för alla tips på var jag bäst shoppar gravidkläder.

Igår gav jag mig ut på stan för att testa shoppinglyckan och ni hade helt rätt. Det är uppenbarligen online största utbudet finns. Det är förvånansvärt dåligt utbud på storlekar i butikerna.

Dagens shoppingrunda på stan blev inte ett dugg bättre av att det var Black Friday. Hade inte en tanke på det när jag gick hemifrån. Herrejösses vad folk det var!

Jag lovade att återkomma med resultat från shoppingrundan… Det blev enbart ett par svarta jeans och ett enkelt linne.. IMG_3880Blir perfekt att ha när man svassar runt här hemma. Skjortan hittade jag när började gräva i garderoben. Hade helt glömt bort att jag hade den. Måste vara minst 4-5 år gammal. Men, jag är glad att jag hittade den. Den är stor, pluffsig och färgglad. Kommer passa perfekt under graviditeten. 🙂 IMG_3879

Efter shoppingen kom en av mina absolut närmsta vänner, Jeanette, över till oss. Hon har också varit med som proffsdansare i Let’s Dance i flera år. Förra omgången av Let’s Dance gjorde hon som jag kommer göra kommande säsong… Hoppade över på grund av graviditet. Med sig hade hon sin lilla söta Edvin, 8 månader. IMG_3882

Vi bor bara några minuters promenad från varandra. Det är perfekt på så många vis. Dels har jag jättenära till en av mina bästa vänner, dels får vi låna Edvin och träna nästan hur mycket vi vill och så kommer det ju bara skilja ca ett år på våran lilla skrutt och Edvin. Vare sig de vill eller inte kommer de bli kompisar. Haha! Självklart passade jag på att både mysa och träna. 🙂 IMG_3881

 

Imorgon firar jag och Freddan bröllopsdag! Ett år. Herregud vad tiden går fort. Känns fortfarande som igår. Vi kommer dock tjuvstarta firandet redan ikväll då jag har en massa jobb inbokat imorgon. På måndag kommer vi berätta om hur vi firade.

Imorgon blir det en uppdatering med bild på magen. Förra veckan tyckte jag att det var stor skillnad jämfört med veckan innan. Tror ni skillnaden är lika stor den här gången? Imorgon får vi svaret.

Ha en superskön lördag.

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats