cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Nu går vi in i tredje trimestern

Hej på er!

Idag går vi in i tredje och sista trimestern och nu börjar vi räkna ner. Inte så många veckor kvar nu.Jag mår fortsatt väldigt bra och glömmer ibland nästan bort att jag är gravid. Om jag ska jämföra med vad många andra berättar så har jag än så länge haft en lindrig graviditet. Vi får hoppas att det fortsätter så.

Mina främsta krämpor har varit lite illamående samt lite halsbränna, men det har varit i stort sett allt. Jag har inte heller haft några speciella cravings. Det har snarare varit så att jag (och Freddan) ätit nyttigare nu än tidigare. Jag har varit väldigt noggrann med vad jag har stoppat i mig, allt för att min lilla bebis ska må bra.

Trots att jag mår prima vill jag spola fram tiden och så vi får träffa våran lilla kille. Längtar så otroligt mycket. Börjar nästan bli lite less på att vänta nu.

Imorgon kommer vi med en ny uppdatering på hur magen har växt och ser ut.

Ha en fortsatt skön lördag.

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Samma här! V 28 nu och det enda tillfället jag fattar att jag är gravid är när det rör sig i magen eller när jag tittar mig i spegeln 🙂 inga cravings här heller, jag tror det är ett påhitt vissa kör med för att få äta nåt de gillar :p

stats