cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Skämde ut mig framför Stenmark

Vi fortsätter på samma tema som igår.

Året var 2015 och jag hade blivit tilldelad Ingemar Stenmark som min partner i Let´s Dance.11076244_10153098173001327_9132655329326957632_nJag började med att göra bort mig ganska ordentligt. Vi pratade om att det skulle bli ganska mycket träning och jag sa till honom “Det är ju inga problem för dig, du är ju van att åka skidor.” och så visade jag med hela kroppen hur man stakar sig fram i längdskidåkning. Alla som var runt omkring vek sig dubbelvikta av skratt. Ingemar själv är så snäll och försynt så han sa bara lite försiktigt “Du måste tänka på Gunde, jag åkte utför.” Snacka om att jag fick skämmas. Haha! 🙂

Självklart så visste jag att han åkte utför och inte längd men jag fick nått hjärnsläpp och tänkte mig uppenbarligen inte för.11124609_10153167318826327_7414464161512651303_nJag förstod nog aldrig riktigt hur stor han var på sin tid. Jag är ju lite för ung för att minnas det. Han var ju liksom dåtidens Zlatan. Hela Sverige stod stilla när han åkte. Sverige älskade honom.

 

En annan filur som står mig väldigt nära och som jag håller kär är Tony Irving. Jag har känt honom i ca 18 år och det var han som såg till att jag fick chansen att komma med som dansare i Let’s Dance.Tony

Vi har jobbat tillsammans väldigt många år men har också gjort en massa knasigheter tillsammans även utanför dansen och jobbet. Tro det eller ej men det är han som har lärt mig att åka slalom. En av de första gångerna vi åkte lift så trillade jag såklart och drog med mig Tony i fallet. Vi fastnade på nått sätt så vi släpades sprattlandes upp för nästan hela backen. Det var en av få gånger jag sett Tony skämmas. Det var ju liksom inte direkt som så att vi var anonyma. Alla tittade på oss redan innan det. “Där är Tony Irving och Let’s Dance-Cissi”, Folk tittade inte direkt mindre när vi (eller jag) bjöd på en riktig blunder. Haha!.

 

För ett par år sen gjorde vi även TV-programmet Spring som sändes på TV4. Bilden nedan är från när vi gick under cover och klädde ut oss till raggare.11990664_10153518769221327_8221187471308498183_nSista dagen av programmet befann vi oss på en båt ute på Vänern. Tony trodde att vi var helt klara så han kastade kläderna (ALLA kläderna) och hoppade i vattnet. Vad han inte visste var att vi fortfarande låg i live-sändning och att han precis visat upp “paketet” för halva Sverige. När han insåg sitt misstag var hans första kommentar “Fasen också, det var kallt i vattnet.” Hela produktionsteamet skrattade gott när kamerorna slutat rulla.

En annan sak vi skrattar åt var ett år under dansbandsveckan i Malung. Han fick för sig att tälta hela veckan. Redan första natten spöregnade det och det var minst en decimeter vatten och lera i hans tält när han vaknade. Alla hans kläder, inklusive danskläderna, var dyngsura. Det regnade så gott som oavbrutet hela veckan och alla hotell och andra boenden var fullbokade. Behöver jag säga att han i dubbel bemärkelse var rätt sur?

Ja, ni hör. När man är med Tony händer det nästan alltid grejer. 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. P

  Hej! För ett tag sen så skrev Cissi att hon funderade på att dela med sig av träningspass som är anpassade för gravida? Jag är själv gravid i v23 och skulle behöva lite tips på olika övningar som är bra att gör de dagar när tiden/energin finns till 🙂 Tack för en härlig blogg!

  1. cissiochfreddan
   cissiochfreddan

   Hej P! 🙂

   Jag kan inte minnas att jag skrivit att jag ska dela med mig av träningspass men jag har ju å andra sidan en släng av gravidhjärna så du har troligen rätt 🙂

   Självklart kan jag dela med mig av det. Jag kommer ha fullt upp med annat än träning kommande dagar men lovar att återkomma med något i början av januari.

   Stor kram, god fortsättning och gott nytt år! <3 🙂

stats