cissiochfreddan

Cissi och Freddan

Vinnaren av Let’s Dance 2018

Som någon kommenterade här om dagen, det blir många “första gången” för Hugo. Det gör att saker man själv gjort en miljon gånger och kanske inte alls tyckte är så himla spännande helt plötsligt blir jättekul igen nu när Hugo är med.

Så, igår gjorde Hugo stan för första gången. Gick superbra och vår fika på Mr Cake blev hur mysig som helst. Han var dock inte världens mest sociala sällskap eftersom han sov sig genom hela fikat. 🙂 Ikväll är det kvartsfinal i Let’s Dance. Nu tycker jag det börjar bli riktigt spännande. Än så länge finns mitt segertips kvar i programmet och efter förra veckans avsnitt känner jag mig ganska säker på att hen kommer vinna hela alltihopa. Efter alla dessa år har man lärt sig läsa av och analysera det totala resultatet (juryn och tittarna) så man förstår vem/vilka som har flest tittarröster. Så ja, jag är ganska säker. Med anledning av att jag har några av mina närmsta vänner kvar tänker jag fortsätta hålla det för mig själv. Eller ja, Freddan vet såklart. Han är inte bara ganska säker, han säger sig vara helsäker. Och ja, vi tror på samma. Vem hoppas ni på?

Jag har gjort en Leif GW och skrivit ner vem jag tror kommer vinna och förslutit det i ett kuvert som jag kan öppna och visa efter finalen. :p

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cissiochfreddan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Det måste ju stå Daniel på din lapp, han är grym!! Gunde tycker jag bara är ”intränade steg” och noll naturlig känsla 🙈

  2. Stina Palm

    Jag var helt säker på att Margaux och Alexander hade dansat färdigt förra veckan, att Viktor hade en mycket större fanskara än henne. Så nu vågar jag knappt gissa längre. Mina favoriter är Gunde och Jeanette. Men jag är rädd att det kan bli svårt att ta hem det för dem. En annan favorit är Jon-Henrik, men han var inte jättebra förra veckan.

stats